Чиста вода, здрави поколенија
Ние знаеме како да ја третираме Водата!

Пластична пломба ТИП 02

Изработена од полиетилен ,се изработува во две должини од 220 мм и 280 мм.
Основна бои се  црвена и плава,за дополнителна  боја е  по барање на клиентот. Пломбата е маркирана со седмоцифрен сериски број и со лого на клиентот.Mатеријалот од кој е изработена  е отпорен на бензиски деривати и ги задржува техничките карактеристики на температурата од  - 30°C до +50°C.
Монтирањето и демонтирањето се едноставни.Намената е во транспортните срецтва, складишта итн.Пакувањето од 50 парчиња во полиетиленска кеса.
Нето за 1000 парчиња од 220мм -2,6 кг  од 280мм -3,0 кг.