Чиста вода, здрави поколенија
Ние знаеме како да ја третираме Водата!

Пластична пломба ТИП 03

Изработена од полиетилен HDPE ,се изработува во три должини од 220 мм и 280 мм и 340мм.Затварачот на пломбата е изработен од  ABS и термички е заварен во телото на пломбата.
Основна бои се  црвена и плава,за дополнителна  боја е  по барање на клиентот. Пломбата е маркирана со седмоцифрен сериски број и со лого на клиентот.Mатеријалот од кој е изработена  е отпорен на бензиски деривати и ги задржува техничките карактеристики на температурата од  - 30°C до +50°C.
Монтирањето и демонтирањето се едноставни.Намената е во транспортните срецтва, складишта итн.Пакувањето од 50 парчиња во полиетиленска кеса.
Нето за 1000 парчиња од 220мм - 3,0 кг  од  280мм - 3,4 кг,од 340мм – 3,8кг.