Чиста вода, здрави поколенија
Ние знаеме како да ја третираме Водата!

Пластична пломба ТИП 04

Пломбата е изработена од полипропилен  ,изработена е во  должина на опашка од 340мм, опашка од внатрешната страна обележан е со бројки  од 1 до 23 за контрола на кругот на затварање. На опашката на пломбата  има 3 остри клинци кои служат да олеснат вадењето на пломбата од вреќата. Затварачот на пломбата е изработен од калаисан челичен лим и ултразвучно заварен  во телото на пломбата.
Основна бои се  црвена и плава,за дополнителна  боја е  по барање на клиентот. Пломбата е маркирана со седмоцифрен сериски број и со лого на клиентот.Mатеријалот од кој е изработена  е отпорен на бензиски деривати и ги задржува техничките карактеристики на температурата од  - 30°C до +50°C.