Чиста вода, здрави поколенија
Ние знаеме како да ја третираме Водата!

Течно хлорирање

Системи за дозирање

ОПРЕМА ЗА ДОЗИРАЊЕ ХЕМИКАЛИИ


Во областа на мерење техники  ја застапуваме  италијанската компанија ETATRON ДС која произведува широк спектар на дозирани  пумпи за дозирање натриум хипохлорит и други хемикалии, како и други уреди за мерење и контрола, кои се користат во третман на вода.

ОПРЕМА ЗА ПОДГОТОВКА НА ХЕМИКАЛИИ


Автоматски системи за континуирана подготовка на честички и емулзии направени од полиетилен со висока густина капацитет да 12000l/hi концентрација од 1 до 5 g / l или повеќе, во зависност од типот на уредот што се користи за дозирање.

ПУМПИ ЗА ТРАНСПОРТ НА  АГРЕСИВНИ ТЕЧНОСТИ


Нудиме  широк спектар на пумпи со магнетни диск за справување со сите видови на агресивни медиуми. Пумпа компоненти во допир со медиумот се направени од пластика (ПП, PVDF, ECTFE) или метал (AISI 316, Титан и многу отпорна никел легура).

TEHNOUNION е застапник за турскиот бренд ANTECH

ПУМПИ

LARA A

NANO A