Контакт

Доколку ви требаат повеќе информации околу нашите производи или услуги, пишете ни и ќе ве контактираме во најкус можен рок.

Контакт информации

  • бул. Борис Трајковски 240 - Пинтија
    1000, Скопје Р. Македонија
  • +389 (02) 24 69 715
    +389 (02) 24 63 713

Пишете ни