Kontakte

Nëse keni nevojë për më shumë informacion në lidhje me produktet ose shërbimet tona, na shkruani dhe ne do t’ju kontaktojmë sa më shpejt të jetë e mundur.

Informacionin e kontaktit

  • bul. Boris Trajkovski 240 - Pintija
    1000, Shkup R. Maqedonia
  • +389 (02) 24 69 715
    +389 (02) 24 63 713

Na shkruani