Ujë të pastër për Botë,
me të shëndetshme.
Ne e dimë se si të drejtimin e Ujit! Tehnounion MTD
Ujë të pastër për Botë,
me të shëndetshme.
Ne e dimë se si të drejtimin e Ujit! Tehnounion MTD

Çfarë bëjmë ne

Tehnounion MTD

Kompania e specializuar për shitjen e pajisjeve për klorinimin e lëngët dhe gazit të ujit, si dhe shitjen dhe shërbimin me kalibrimin e matësve të ujit.

Shërbime
Matesave

Ujë të pastër për Botë me të shëndetshme,
Ne e dimë se si të drejtimin e Ujit!

consulting_placeholder
Play Video

Ekspertizën tonë

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum nulla pariatur.

Customer satisfaction 90%
Performance 80%
Experience 70%

Drejtuesit në fushën e trajtimit të ujit

0

Projektet e përfunduara

0

Punonjësit

0

Klientët

0

Klientë të kënaqur

Informacionin e kontaktit

bul. Boris Trajkovski 240 – Pintija, 1000 Shkup, R. Maqedonia

Qendra e Informacionit