Пластична пломба ТИП 02

Изработена од полиетилен, се изработува во две должини од 220 мм и 280 мм.

Основна бои се  црвена и плава, за дополнителна  боја е по барање на клиентот.

Пломбата е маркирана со седмоцифрен сериски број и со лого на клиентот.

Mатеријалот од кој е изработена  е отпорен на бензиски деривати и ги задржува техничките карактеристики на температурата од  – 30°C до +50°C.

Монтирањето и демонтирањето се едноставни. Намената е во транспортните срецтва, складишта итн.

Пакувањето од 50 парчиња во полиетиленска кеса.

Нето за 1000 парчиња од 220мм -2,6 кг  од 280мм -3,0 кг.

Чиста вода, здрави поколенија.
Ние знаеме како да ја третираме Водата!

За дополнителни информации и прашања контактирајте нѐ!

Партнери

Дали имате потреба од дополнителни информации за нашите производи?