Plastike Vula LLOJI 02

Bërë nga polietileni, i prodhuar në dy gjatesite e 220 mm dhe 280 mm.

Ngjyra kryesore janë të kuqe dhe blu, për ngjyrën shtesë me kërkesë të klientit.

Seal është shënuar me numrin serik të shtatë shifra dhe me logon e klientit. Materiali nga i cili është bërë është derivatet rezistente benzinë dhe ruan karakteristikat teknike të temperaturë prej – 30 ° C në 50 ° C.

Instalimi dhe shkatërrimit të thjeshtë. Përdorur në pjesët e transportit, magazinave, etj. Paketimi prej 50 copë në një qese polietileni.

Net 1000 copë të 220mm 280mm -2,6 kg kg -3,0

Ujë të pastër për Botë me të shëndetshme,
Ne e dimë se si të drejtimin e Ujit!

Na kontaktoni për informacione dhe pyetje shtesë!

Partnerë