Пластична пломба ТИП 03

Изработена од полиетилен HDPE ,се изработува во три должини од 220 мм и 280 мм и 340мм.

Затварачот на пломбата е изработен од  ABS и термички е заварен во телото на пломбата.
Основна бои се  црвена и плава,за дополнителна  боја е  по барање на клиентот.

Пломбата е маркирана со седмоцифрен сериски број и со лого на клиентот.

Mатеријалот од кој е изработена е отпорен на бензиски деривати и ги задржува техничките карактеристики на температурата од  – 30°C до +50°C.

Монтирањето и демонтирањето се едноставни. Намената е во транспортните срецтва, складишта итн.

Пакувањето од 50 парчиња во полиетиленска кеса.

Нето за 1000 парчиња од 220мм – 3,0 кг  од  280мм – 3,4 кг,од 340мм – 3,8кг.

Чиста вода, здрави поколенија.
Ние знаеме како да ја третираме Водата!

За дополнителни информации и прашања контактирајте нѐ!

Партнери

Дали имате потреба од дополнителни информации за нашите производи?