Plastike Vula LLOJI 03

Bërë nga polietileni HDPE është prodhuar në tre gjatesite e 220 mm dhe 280 mm dhe 340mm.

Fasteners Vula është bërë nga ABS dhe vulën termike është ngjitur në trup.

Ngjyra kryesore janë të kuqe dhe blu, për ngjyrën shtesë me kërkesë të klientit. Seal është shënuar me numrin serik me shtatë shifra dhe me logon e klientit.

Materiali i cili është bërë rezistente derivate nafte dhe ruan karakteristikat teknike të temperaturës nga – 30°C në 50°C.

Instalimi dhe shkatërrimit të thjeshtë. Qëllimi është transporti srectva, magazina, etj. Paketimi prej 50 copë në një qese polietileni.

Net 1000 copë të 220mm – 3.0 kg 280mm – 3,4 kg, 340mm – 3,8 kg.

Ujë të pastër për Botë me të shëndetshme,
Ne e dimë se si të drejtimin e Ujit!

Na kontaktoni për informacione dhe pyetje shtesë!

Partnerë