Пластична пломба ТИП 04

Пломбата е изработена од полипропилен ,изработена е во должина на опашка од 340мм, опашка од внатрешната страна обележан е со бројки од 1 до 23 за контрола на кругот на затварање.

На опашката на пломбата  има 3 остри клинци кои служат да олеснат вадењето на пломбата од вреќата.

Затварачот на пломбата е изработен од калаисан челичен лим и ултразвучно заварен  во телото на пломбата.

Основна бои се  црвена и плава,за дополнителна  боја е  по барање на клиентот.

Пломбата е маркирана со седмоцифрен сериски број и со лого на клиентот.

Mатеријалот од кој е изработена  е отпорен на бензиски деривати и ги задржува техничките карактеристики на температурата од  – 30°C до +50°C.

Чиста вода, здрави поколенија.
Ние знаеме како да ја третираме Водата!

За дополнителни информации и прашања контактирајте нѐ!

Партнери

Дали имате потреба од дополнителни информации за нашите производи?