Plastike Vula LLOJI 04

Vula është bërë nga polypropylene, prodhuar në gjatësi bisht të bishtit 340mm në brendësi të shënuar me numrat 1-23 për ciklin e kontrollit të foreclosure

Bisht vula ka tre thonjtë të mprehta të përdorura për të lehtësuar heqjen e vulës nga qese. Vula ndalues është bërë nga kallaj fletë çeliku i kromuar dhe tejzanor vulën ngjitur trupit.

Ngjyra kryesore janë të kuqe dhe blu, për ngjyrën shtesë me kërkesë të klientit. Seal është shënuar me numrin serik me shtatë shifra dhe me logon e klientit.

Materiali i cili është bërë rezistente derivate nafte dhe ruan karakteristikat teknike të temperaturës nga – 30°C në 50°C 30°C.

Ujë të pastër për Botë me të shëndetshme,
Ne e dimë se si të drejtimin e Ujit!

Na kontaktoni për informacione dhe pyetje shtesë!

Partnerë