Пумпи за транспорт на агресивни течности

Нудиме широк спектар на пумпи со магнетни диск за справување со сите видови на агресивни медиуми. Пумпа компоненти во допир со медиумот се направени од пластика (ПП, PVDF, ECTFE) или метал (AISI 316, Титан и многу отпорна никел легура).

Чиста вода, здрави поколенија.
Ние знаеме како да ја третираме Водата!

За дополнителни информации и прашања контактирајте нѐ!

Партнери

Дали имате потреба од дополнителни информации за нашите производи?