Pompa kimike

Një gamë të gjerë të pompave, në veçanti makinë mag, për të gjitha llojet e lëngjeve agresive. Materialet në kontakt me lëngun mund të bëhen prej plastike (PP, PVDF, ECTFE) ose metal (AISI 316, Titanium dhe Hastelloy).

Ujë të pastër për Botë me të shëndetshme,
Ne e dimë se si të drejtimin e Ujit!

Na kontaktoni për informacione dhe pyetje shtesë!

Partnerë