Рото пломба ТИП 01

Изработена од поликарбонат со висока цврстина, отпорен на бензиски деривати и ги задржува техничките карактеристики на температура од – 30 °C ДО + 60°C.

Пломбата се состои од четири дела : кукиште на пломбата  (поликарбонат), внатрешни делови (поликарбонат во бела , сива или црвена боја).Опруга за затварање отпорна на влага и бензиски деривати.

Пломбата е трајно маркирана со седмоцифрен сериски број и со лого на клиентот,бројот може да биде втиснат на видлив или внатрешен дел на пломбата (лептир).

Пакување – по 50 парчиња во полиетиленски кеси или картонски кутии.

Нето 1000 парчиња – 3.52 кг.

Чиста вода, здрави поколенија.
Ние знаеме како да ја третираме Водата!

За дополнителни информации и прашања контактирајте нѐ!

Партнери

Дали имате потреба од дополнителни информации за нашите производи?