Roto Vula LLOJI 01

Bërë nga lartë-forcë polycarbonate, derivateve të benzinës rezistente dhe ruan karakteristikat teknike në një temperaturë prej - 30 ° C në 60 ° C.

Vula përbëhet nga katër pjesë: vula e strehimit (polycarbonate), brenda pjesëve (polycarbonate në të bardhë, gri apo të kuqe).

Mbyllja burimet indiferent ndaj lagështisë dhe gazit derivateve. Seal është shënuar përherë me një numër serik me shtatë shifra dhe me logon e klientit, numri mund të jetë shtypur pjesë të dukshme apo të brendshme të vulës (flutur).

Paketimi – 50 copë në qese polietileni apo kuti kartoni.

Net 1000 copë 3,52 kg

Ujë të pastër për Botë me të shëndetshme,
Ne e dimë se si të drejtimin e Ujit!

Na kontaktoni për informacione dhe pyetje shtesë!

Partnerë