Рото пломба ТИП 05

Пломбата е израбитена од самогасен поликарбонат со висока цврстина,отпорен на нафтени деривати технички карактеристики на температура од -30°C - + 60 °C.

Пломбата се состои од два дела:

  • Кукиште пломба од провиден самогасен поликарбонат
  • Внатрешен, непровиден дел направен од POM а во боја.

Пломбата е трајно маркирана со седмоцифрен сериски број и со лого на клиентот.

За поголема серија  на знаци клиентот може да биде поставен  при втиснувањето на пломбата во повидниот дел на пломбата.

Намена во пломбирање на транспортни срецтва и контролно мерење: струјомери, водомери, гасомери, топломери и.т.н.

Пакување  по 5о парчиња во полиетиленски кеси или картонски кутии.

Нето за 1000 парчиња -2,8 кг.

Чиста вода, здрави поколенија.
Ние знаеме како да ја третираме Водата!

За дополнителни информации и прашања контактирајте нѐ!

Партнери

Дали имате потреба од дополнителни информации за нашите производи?