Roto Vula LLOJI 05

Vula është bërë nga gazi-rezistente produkte të vetëm të lartë-forcë të naftës polycarbonate karakteristika teknike në një temperaturë prej -30°C - 60°C.
Vula përbëhet nga dy pjesë:
  • mbyllje vulë vetëm transparente gazit polycarbonate
  • pjesa e brendshme bërë nga perde MOP dhe ngjyra.

Seal është shënuar përherë me një numër serik me shtatë shifra dhe me logon e klientit.

Për seri e madhe e shenjave klientit mund të vendoset në vulën e ngulit pjesë shquar vulë.

Qëllimi në nënshkrimin pjesë të transportit dhe të matur të kontrollit.Metra, matësve të ujit, matësit e gazit termometër etj Paketimi nga 5 copë ° në qese polietileni apo kuti kartoni.

Net 1000 copë -2,8 kg.

Ujë të pastër për Botë me të shëndetshme,
Ne e dimë se si të drejtimin e Ujit!

Na kontaktoni për informacione dhe pyetje shtesë!

Partnerë