Automatike vakum switch

Kaloni automatike vakum punon në sisteme gjysmë-automatike dhe automatike me dy cilindra klorit.

Karakteristikat

Lidhjeve:

kapacitet lidhja
deri 4 kg/h
вакум црево D10/D8
deri 10 kg/h
вакум црево D16/D12

Ujë të pastër për Botë me të shëndetshme,
Ne e dimë se si të drejtimin e Ujit!

Na kontaktoni për informacione dhe pyetje shtesë!

Partnerë