Cherber mbyllja

Prodhuar nga tela çeliku e galvanizuar (cilësia Q195) dhe teli bronzi, bakri nëse është e nevojshme. Hartuar kështu që çfarë lidhje me dimensione trashësi 0,5 mm wire ᴓ, dimensionet e dehur tela ᴓ 0,3 mm me një hap të 2 mm.
  • Trashësia totali i telit ᴓ 1,1 mm ± 0,2 mm
  • Gjatësia e tela në një kg është 450 m për dy cilësive
  • Plastike packaging 0,5 kg dhe 2 kg
  • Paketimi një mijë copë në gjatësinë e dëshiruar

Ujë të pastër për Botë me të shëndetshme,
Ne e dimë se si të drejtimin e Ujit!

Na kontaktoni për informacione dhe pyetje shtesë!

Partnerë