Përmbledhje togë

Togë aggregated vepron si një convener dhe shërben për të lidhur 1, 2, 3, 4 ose më shumë cilindra ose kontenierë në sistemin e klorinimit.

Përbërësit

LIDHJE QËLLIMI
G3/4"
Valvula klor lidhje
W1
Lidhja për tub fleksibël ose chlorinator

ZV-1 - Shumëfishtë për 1 cilindër

ZV-2 - Shumëfishtë për 2 cilindër

ZV-3 - Shumëfishtë për 3 cilindër

ZV-4 - Shumëfishtë për 4 cilindër

Ujë të pastër për Botë me të shëndetshme,
Ne e dimë se si të drejtimin e Ujit!

Na kontaktoni për informacione dhe pyetje shtesë!

Partnerë