Pjesë këmbimi dhe pajisje

Përveç aktiviteteve në fushën e prodhimit, ne gjithashtu kemi të gjitha pjesët rezervë, elementet, pajisje dhe pajisje për lidhjen e pajisjeve të instalimit chlorination në vakum. Të gjitha këto produkte janë bërë e materialeve të klorit rezistente.
 • T-copë
 • Fittings
 • Jo-kthim valvulat
 • Zgjerime
 • Reduktimi
 • Springs
 • Gaskets
 • Klorit valvulat
 • tub fleksibile
 • Ball valvulave
 • Diffusers
 • Vakum tub
 • Heaters

Diffuser

Fittings
Reduktimi dhe gaskets
Jo-kthim valvulat
Springs
Klor valvula
Fleksibel tub
Topin valvula
Vakum tub
Ngrohës për shumëfishtë

Ujë të pastër për Botë me të shëndetshme,
Ne e dimë se si të drejtimin e Ujit!

Na kontaktoni për informacione dhe pyetje shtesë!

Partnerë