Shpie vula

Prodhuar nga plumbi me 99% Pb min.Pastërtisë, janë të prodhuara me dimensione ᴓ, 8mm ᴓ 10 mm, 12mm, ᴓ ᴓ 14mm dhe 16 mm ᴓ
Numri i pjesëve për kg është:

ᴓ 8mm – 435 copë
ᴓ 10 mm – 250 copë
ᴓ 12mm – 160 copë
ᴓ 14mm – 110 copë
ᴓ 16 mm – 90 copë

Paketimi – qese kanavacë 10 kg dhe 25 kg.

Ujë të pastër për Botë me të shëndetshme,
Ne e dimë se si të drejtimin e Ujit!

Na kontaktoni për informacione dhe pyetje shtesë!

Partnerë