Vacum rregullatorin

Vacum rregullator vepron mbi parimin bashkëkohor indirekte me korrent dhe të përputhet me të gjitha parimet e sigurisë dhe DIN 19.606 standarde.

Karakteristika të përgjithshme:

Valvulave pa dozimin Valvulave me dozimin
Lloji
Kapacitet
Lloji
Kapacitet
H-02-09
deri 200 g/h
HD-02-09
deri 200 g/h
H-2-09
deri 2 kg/h
HD-2-09
deri 2 kg/h
H-4-09
deri 4 kg/h
HD-4-09
deri 4 kg/h
H-10-09
deri 10 kg/h
HD-10-09
deri 10 kg/h
H-20
deri 20 kg/h
HD-20
deri 20 kg/h

Ujë të pastër për Botë me të shëndetshme,
Ne e dimë se si të drejtimin e Ujit!

Na kontaktoni për informacione dhe pyetje shtesë!

Partnerë