Valvula solenoid për chlorine

Ajo është përdorur në sistemet për gjysmë-automatike operacion

Lidhjeve standard:

KAPACITET LIDHJA
deri 4 kg/h
vacum tub D10/D7,5
deri 10 kg/h
vacum tub D12,45/D9,35

Ujë të pastër për Botë me të shëndetshme,
Ne e dimë se si të drejtimin e Ujit!

Na kontaktoni për informacione dhe pyetje shtesë!

Partnerë